Ykkösen AC Oulu ja Janne Hietanen ovat solmineet 2-vuotisen jatkosopimuksen, tiedottaa oululaisseura.

Hietanen kuuluu kokeneempaan kalustoon, sillä mies nähtiin Veikkausliigassa jo kaudella 1997 Jazzin paidassa. Vyöllä on 136 liigaottelua, joissa on syntynyt kahdeksan maalia. Hietanen on pelannut uransa aikana ulkomaan kentillä mm. Norjassa, Belgiassa, Turkissa, Espanjassa ja Ranskassa. Tilastoista löytyy myös 16 A-maaottelua.

– Hietsu on pelipaikallaan parhaita Suomessa. Hän on älykäs pelaaja, jolta löytyy pallovarmuutta ja taitoa pelata AC Oulun tyylistä jalkapalloa. Lisäksi hän tuo vaarallisuutta erikoistilannepelaamiseen vahvan vasemman jalan sekä loistavan pääpelin ansiosta. Nuoressa joukkueessa hänellä on suuri rooli myös esimerkillisenä urheilijana ja persoonana, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kehuu Hietasta.

Hietanen aloittaa pelaamisen ohella työt myös seuran toimistolla myynti- markkinointitehtävissä.

//