VPS ilmoitti perjantaina hankkineensa kaksi uutta maalivahtia. Uudet miehet joukkueessa ovat Bouna Coundoul ja Karl-Filip Eriksson.

Vaasan Palloseuran vastuuvalmentaja Olli Huttunen kertoo seuran verkkosivuilla olevansa erittäin tyytyväinen uusiin pelaajiin. Huttunen sanoo nuoressa Erikssonissa olevan aineksia suuremmillekin viheriöille.

– Fille on ollut poikamaajoukkuekuvioissa mukana. Kokoa on. Vähän fysiikkaa ja Ellun harjoitusta lisää, ja Fille voi hyvinkin nopeasti mennä eteenpäin. Mitään esteitä kovallekin kehitykselle ei ole, Huttunen kehuu.

Senegalilaisveskari Coundoul miellyttää myös kovasti luotsia. Veräjänvartija tuo mukanaan myös roppakaupalla uusia faneja.

– Hän ohjaa peliä ja pitää kovaa ääntä, mikä on tärkeä ominaisuus meille. Erittäin varma maalivahti ja perustorjunnat hyvää luokkaa. Uskon kimmoisuudenkin näkyvän ulostuloissa ja keskityspalloissa.

– Hän jutteli ennen lehdistötilaisuutta, että koko Senegal seuraa Vaasan Palloseuraa. Hän on erittäin seurattu maajoukkuemaalivahti, Huttunen virnuilee.