Ykkösessä pelaava FC Hämeenlinna matkusti lauantaina Vantaalle, kun vastaan asettui PK-35. Isännät murskasivat vierailijat lukemin 9-0 ja pitivät huolen, että reissu jää hämeenlinnalaisten mieliin.

– Näin ei saisi tapahtua. Ei koskaan, ei missään. Vaikea sanoa mikä meni pieleen valmistautumisessa. Joka pelaajalla on vastuu siitä, että sytyttää itsensä pelifiilikseen. Emme ansaitse kantaa tätä paitaa tällaisella hetkellä. Jos vastustaja toimittaa pallon boksiin yhdeksän kertaa ja aina soi omissa, niin johtopäätös on selvä. Silloin meillä pelaajilla ei ole ollut pää eikä liioin sydän mukana pelissä. Jos jompikumpi olisi ollut mukana, emme olisi hävinneet jokaista kaksinkamppailua. Toki vastustaja oli meitä parempi, mutta en suostu uskomaan, että olemme noin paljon huonompia. En ole koskaan aiemmin kokenut vastaavaa, täysin anteeksiantamatonta, kapteeniston jäsen Tatu Mäkelä tulistuu seuran verkkosivuilla.

Vantaalaisten tehomies oli Jukka Santala, joka teki kolme maalia ja alusti sen lisäksi neljä täysosumaa.