Haka-valmentaja: "Noin pitääkin pelata alempisarjalaisia vastaan"

Haka jatkaa taivaltaan Suomen Cupissa, kun se voitti leikitellen 6. kierroksen ottelunsa joensuulaista SC Riverballia vastaan lauantaina.

Haka voitti puhtaasti 4-0 ja osumista vastasivat Jarno Mattila (2), Lassi Luoto ja Juha Pirinen.

– Olimme hyvin valmiina tähän otteluun ja lähdimme heti alusta saakka oikealla asenteella emmekä antaneet Riverballille mahdollisuuksia. Tällä kertaa ei päässyt tulemaan samanlaista kauneusvirhettä kuin edellisottelussa NoPS:aa vastaan. Kun saimme ensimmäiset maalit, niin peli oli periaatteessa ohi, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä analysoi seuransa nettisivuilla.

– Tämä oli meiltä hyvä suoritus. Noin pitääkin pelata alempisarjalaisia vastaan eli pelasimme aggressiivisesti, emme antaneet tilaa, lähdimme nopeasti hyökkäyksiin ja lisäksi näimme muutamia hyviä syöttökombinaatioita.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️