Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja Viron A-maajoukkueessa hyökkäävä Vjatseslav Zahovaiko ovat solmineet sarjakauden 2012 loppuun saakka ulottuvan pelaajasopimuksen.

Zahovaiko kertoo seuran verkkosivuilla olevansa tyytyväinen, kun sopimus varmistui. Osapuolten täytyy vielä saattaa pelilupa-asiat kuntoon, jotta maalinsylkijä on edustuskelpoinen kauden alkaessa.

– Olen onnellinen sopimuksestani KuPS:n kanssa. Ensivaikutelmani KuPS-joukkueesta on positiivinen. Näin heti ensi hetkestä joukkueen ammattimaisuuden, valmentaja on kokenut jalkapalloammattilainen ja pelaajat ovat hyviä sekä ystävällisiä. Heidän kanssaan on helppo tulla toimeen, hyökkääjä kiittelee.

Kärkimiehellä on runsaasti kokemusta kansainvälisistä peleistä, sillä miehen vyölle on kertynyt peräti 39 A-maaottelua joissa mies on viimeistellyt kahdeksan osumaa. Kotimaista pääsarjaa peluri arvioi tasoltaan hyväksi.

– Olen nähnyt muutamia suomalaisia liigapelejä. Suomen Veikkausliigassa on hyvä taso, peleissä on hyvä tempo ja otteluissa taistellaan sisukkaasti. Suomalaiset pelaajat eivät anna periksi ja pidän itse siitä. Veikkausliigassa on kova mestaruustaistelu. Odotan tasaista sarjakautta, me halutaan voittaa jokainen peli ja me teemme jokaisessa ottelussa parhaamme jotta saavutamme tavoitteemme olla liigassa kuuden parhaan joukkueen joukossa.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!