Espanja syyttää vastustajia tylsyydestään – "Liian puolustusvoittoista"

Espanjan hyökkäävä keskikenttäpelaaja Andres Iniesta syyttää vastustajiaan Espanjan pelityylistä, jota on haukuttu liian negatiiviseksi. Espanja on lähtenyt useampaan otteluun ilman nimellistä kärkipelaajaa ja miehittänyt hyökkäyskolmikon normaalisti keskikentällä pelaaville syöttötaitureilla.

Pelaa Portugali-Espanja NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 4,35 – 3,30 – 1,90
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Täten Espanjan pelistä on puuttunut nopeat pystyjuoksut ja hyökkääjien henkilökohtainen laukaisuinto. Peli on mennyt keskialueen pyöritykseksi, joka on ollut kuitenkin Espanjalle tehokasta, kun vastustajien tilanteet ovat jääneet harvoiksi.

– Jalkapallo on tässä asiassa hienoa. Kaikki eivät pidä samoista asioista ja kaikki eivät hyväksy kaikkea. Mielipiteiden moninaisuus tekee tästä niin erikoista ja mahtavaa, Iniesta kertoi Sport360.com-sivustolle.

– Meillä on oma tyylimme, mikä on tuonut meille menestystä. Jos sinulla on joukkue, joka aina hyökkää ja vastustaja sulkee puolustuksensa, niin se ei ole niin näyttävää kuin avoimessa pelissä missä molemmat haluavat voittaa.

Pelaa Portugali-Espanja NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 4,35 – 3,30 – 1,90
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!