Irlannin on pakko onnistua heti avauspelissä – "Jokainen on piste elintärkeä"

Irlanti ja Kroatia kohtaavat C-lohkossa sunnuntaina klo 21.45. Ottelussa molemmilla on pakkovoiton paikka. Tappion kärsinyt joukkue on lähes mahdottoman paikan edessä, kun seuraavissa peleissä vastaan tulevat lohkon suosikkijoukkueet Italia ja Espanja.

– Jokaisessa kilpailussa haluaa aina aloittaa niin hyvin kuin mahdollista, ja saada pistetili auki. Olemme lohkossa, missä mikä joukkue vain voi voittaa kenet vaan. Joten jokainen piste on elintärkeä jatkoa ajatelle, Irlannin kapteeni Robbie Keane kertoi BBC Sport:lle.

Keane on viimeistellyt maalleen huimat 53 maalia kärkimiehen paikaltaan. EM-kisoissa hänet saatetaan nähdä pelaavan hieman alempana kenttäryhmityksessä. Irlanti oli ongelmissa viimeisessä harjoituspelissään keskikentän hallinnan kanssa, ja lisämiehitystä kaivataan vastustajan pelintekoa häiritsemään. Eräs ratkaisu on kärkipelaajan pudottaminen vastustajan keskikentän linjan tasolle.

– Saatan pudota alemmaksi vastustajan puolustavan keskikenttäpelaajan tasolle ja estää häntä pelin rytmityksessä. Se ei tarkoita kokonaan kenttäryhmityksemme muuttamista, vaan hieman pienempää muutosta pelin aikana.

Pelaa Irlanti-Kroatia NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,70 – 3,20 – 2,10
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.