HIFK ja FC Viikingit tasasivat pisteet 1-1-lukemin Ykkösessä lauantaina. Pistekin oli merkityksellinen isännille, koska se katkaisi sarjan tyvipäässä olevien tähtirintojen tappioputken.

HIFK:n päävalmentaja Juha Moilanen oli tyytyväinen suojattiensa esitykseen. Luotsi muisti myös onnitella kotijoukkueen kovaäänistä kannattajaryhmää, joka vietti synttäripirskeitä.

– Meillä oli tänään vähän kokeneempi miehistö jalkeilla ja se toki näkyi pelissä. Asenne oli hyvä ja puolustuspelaamisemme on mennyt eteenpäin. Yksi maali meni vähän pehmeästi omiin mutta toisaalta korkeat pallot boksiin saatiin nyt hoidettua. Meidän pitäisi kuitenkin pystyä hyökkäämään enemmän. Riistojen jälkeisten syöttöjen kanssa oli ongelmia, mikä vaikeutti siirtymistä hyökkäykseen. Täytyy silti olla tyytyväinen siihen että tappioputki katkesi. Viikingit on sarjassa toisena joten mikään huono joukkue ei ollut vastassa. Kaiken kaikkiaan hieno tapahtuma, ja Kingeille onnittelut 11-vuotispäivästä! Moilanen veistelee seuran nettisivujen mukaan.

HIFK:n ottelut jatkuvat ensi viikon torstaina elokuun 2. päivänä. Tuolloin helsinkiläiset matkustavat Ouluun OPS:n vieraaksi.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!