Jipon ottelut Ykkösessä jatkuvat keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Itä-Helsinkiin FC Viikingien vieraaksi.

Viime peleissä hyvään maali-iskuun äitynyt Ariel Ngueukam toivoo hanojen pysyvän auki.

– Olin kahden tappiomme jälkeen todella nälkäinen ja halusin tehdä kaikkeni auttaakseni joukkuetta. Onnistuin hyvin, niin kuin joukkuekin, mutta nälkä ei ole missään nimessä tyydytetty. Haluan keskiviikkona itseltäni ja meiltä hyvää esitystä ja ennen kaikkea jatkoa lauantain voitolle, Ngueukam toteaa seuran nettisivuilla.

Seitsemän maalia tällä kaudella iskenyt hyökkääjä on tyytyväinen joensuulaisryhmän vireeseen.

– Asiat sujuvat tällä hetkellä hyvin ja meidän on vain jatkettava pelaamista samalla tavalla. Koko joukkue on nostanut tasoaan ja ennen kaikkea hyökkäyspelin osalta, mikä on tuonut meille lisää tilanteita ja maaleja. Viikinkien kanssa meidän on oltava varuillamme, joukkue on ottanut paljon voittoja ja siltä löytyy vaarallisia pelaajia. Helsinkiin lähdemme kostomielellä, sillä ensimmäisessä kohtaamisessa Joensuussa emme pelanneet hyvin ja nyt haluamme kääntää tuon.

Jippo on pakotettu tekemään voitokkaaseen ryhmään muutoksia poissaolojen vuoksi. Immo Eronen on pelikiellossa ja Olli-Pekka Itälä jättää koitoksen väliin henkilökohtaisten syiden vuoksi. Sairastuvalla jatkavat todennäköisesti myös Tuomas Korpela sekä Lauri Ikonen. Sauli Kettunen ja Teemu Hallikainen ovat puolestaan määräaikaisella lainasopimuksella Kolmosen Joensuun Palloseurassa hakemassa pelituntumaa.

Nyt 100 euroa ILMAISEKSI vedonlyöntiin – futikseen tai muihin kohteisiin!
Avaa pelitilisi tästä ja hyödynnä huikea tarjous!