Onko Espanjan maajoukkue kautta aikojen paras? – 7 miestä ratkaisemassa kolmea arvofinaalia

© Kuva: Getty Images

Eilisellä EM-finaalivoitolla Espanjan nousi Saksan rinnalle menestyneimmäksi joukkueeksi EM-kisoissa kolmella mestaruudellaan. Espanja on myös historian ensimmäinen maa, joka on voittanut kolme arvoturnausta peräjälkeen – vuoden 2008 EM-kisat, vuoden 2010 MM-kisat ja nyt jälleen saavutettu EM-voitto.

Italian sunnuntaina 4-0 kaataneessa pelaavassa kokoonpanossa oli seitsemän samaa pelaajaa, jotka olivat voittamassa vuoden 2008 EM-finaalia ja vuoden 2010 MM-finaalia – Iker Casillas, Sergio Ramos, Andres Iniesta, Xavi, Cesc Fabregas, Xabi Alonso ja Fernando Torres.

Myös Pepe Reina, David Silva, Alvaro Arbeloa ja Raul Albiol ovat olleet mukana Espanjan kisaryhmissä kaikissa kisoissa, mutta eivät ole välttämättä olleet pelaavassa kokoonpanossa.

Espanjan päävalmentajan Vicente del Bosquen meriittilistalla on nyt Euroopan Mestaruus, maailmanmestaruus ja Mestarien liigan voitto Real Madridin valmentajana

Espanjan nykyistä pelaajaryhmää voidaan pitää yhtenä kaikkien aikojen parhaista ellei jopa parhaimpana. Joukkueen rungon ikärakenne on hyvä ja menestyminen tulevaisuuden arvokisoissakin on hyvinkin mahdollista.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.