Palaako Italia alkulohkon kenttäryhmitykseen? – "Meillä on ollut hyvä tasapaino kentällä"

© Kuva: Getty Images

Italia ja Espanja kohtasivat jo alkulohkossa. Joukkueet tasasivat pisteet ja Italia oli jopa hallitsevampi osapuoli. Italia pelasi sen pelin kolmella puolustajalla ja kenttäryhmityksellä 3-5-2.

Pelaa Espanja-Italia NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,18 – 3,12 – 3,55
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Sittemmin turnauksessa Italia on siirtynyt neljän puolustajan linjaan ja 4-4-2-muodostelmaan, joka on toiminut mallikkaasti pudotuspeleissä sekä Englantia että Saksaa vastaan.

– En ole edes ajatellut palaavani alkuperäiseen (ryhmitykseen), Italian päävalmentaja Cesare Prandelli kertoi Football-italia.netsivustolle.

– Viimeisissä peleissä meillä on ollut hyvä kenttätasapaino. Mutta voimme tarvittaessa kesken pelinkin vaihtaa 3-5-2-ryhmitykseen.

Prandellin korvien välissä on selkiytynyt, millä taktiikalla hän aikoo finaalipeliin ja mitkä Espanjan vahvuudet heidän pitää nollata voittaakseen.

– Espanja on maailman paras jalkapallomaa ja he ovat sen näyttäneet viimeisenä vuosina. Heidän vahvuutensa ei ole pelkästään pallonhallinta, vaan myös taito voittaa pallo keskikentällä. Lisäksi heidän puolustuksensa on aina nopeasti kiinni pallollisessa.

– Meidän strategiana on voittaa keskikentän herruus ja käyttää paikkamme, kun niitä saamme. Pitää olla oikeina hetkinä hereillä ja muutenkin pystyä kontrolloimaan pelin kulkua.

Pelaa Espanja-Italia NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,18 – 3,12 – 3,55
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.