Imatran Palloseuran futislupaus Jere Aallikko on kuulunut alkuvuodesta saakka unkarilaisen Budapestin Honvedin junioriorganisaatioon. 18-vuotias nuorukainen on jatkamassa syksyllä tutuksi tulleessa ympäristössä. Asiasta kertoo Uutisvuoksi –lehti.

– Kaverit olivat jo kyselleet, olenko menossa syksyllä takaisin ennen kuin tämä tieto oli tullut. Itse en halunnut miettiä asiaa sen enempää silloin. Yritin olla ajattelematta asiaa ja keskittyä vain laadukkaaseen tekemiseen. Henkisesti olin kuitenkin jo valmistautunut jatkamaan, ja kun sitä kysyttiin, niin eipä vastausta tarvinnut kauan miettiä, Aallikko kertoo lehden haastattelussa.

Ulkomaiset akatemiat eivät varsinaisesti kuhise suomalaisista pelaajista, joten Aallikon herättämä kiinnostus on merkittävä asia sinivalkoisen futiksen kannalta. Suomen Palloliiton papereissa Aallikon nimi onkin jo alleviivattu.

– Jeren (Aallikko) jatko Unkarissa ei ole pelkästään imatralaiselle jalkapallolle iso asia, vaan se on ylipäänsä koko suomalaiselle jalkapallolle iso juttu. Ulkomailla ei ole hirveästi nuoria pelaajia. Akatemia on kuitenkin laadukas. Ei varmaan moni edes ymmärrä täällä, kuinka isosta asiasta tässä lopulta on kysymys, Imatran Palloseuran junioripäällikkö Tero Nieminen veistelee.

Lue alkuperäinen juttu tästä.

Nyt 100 euroa ILMAISEKSI vedonlyöntiin – futikseen tai muihin kohteisiin!
Avaa pelitilisi tästä ja hyödynnä huikea tarjous!