RoPSin tähtipelaaja Ebrima Sohna on rovaniemeläisseuran verkkosivujen ja Lapin Kansan mukaan siirtymässä HJK-paitaan ja ”asia on allekirjoitusta vaille selvä”.

SuomiFutis-sivusto uutisoi jo tiistaina (lue uutinen), että Gambian maajoukkuekalustoon kuuluva Sohna on näytillä HJK:n riveissä. Samana päivänä Klubi-luotsi Antti Muurinen vahvisti tietomme ja ilmoitti, että asiassa edetään rauhassa (lue tästä).

Päivää myöhemmin keskiviikkona Tuomo Saarnio paljasti Klubin nettisivuilla, että pelaaja on ”jättänyt itsestään erittäin positiivisen kuvan”. Samalla Saarnio paljasti, että sekä pelaajalla että seuralla on sopimuksen suhteen ”harkinta-aikaa todennäköisesti viikkoon”.

Nyt siirtosaaga näyttää sulkeutuvan. RoPSin verkkosivuilla jo ennakoidaan, että Sohna pelasi todennäköisesti eilen lauantaina viimeisen ottelunsa RoPS-paidassa.

– Kaikki joukkueet kaipaavat Sohnan kaltaisia kahden suunnan pelaajia, jotka jaksavat tehdä työtä oman joukkueen eteen, rovaniemeläisseuran valmentaja Kari Virtanen kehuu sivustolla taitavaa keskikenttäpelaajaa.

SuomiFutis-sivuston toimitus ei tavoittanut yrityksistä huolimatta HJK-johtoa kommentoimaan tai vahvistamaan Sohnan siirtoa.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!