SuomiFutis-sivusto uutisoi eilen sunnuntaina, että HJK on eri lähteiden mukaan lähellä sopimusta RoPSin keskikenttämiehen Ebrima Sohnan kanssa (lue uutinen). Ennakoimme tuolloin siirtosaagan pian päättyvän ja sopimuksen olevan jo allekirjoitusta vaille valmis.

Klubin urheilujohtaja Tuomo Saarnio toppuuttelee nyt huhuja SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

– Ei pidä paikkaansa. Olemme ottaneet asiassa aikalisää. Mietimme tällä hetkellä, mitä hänen kanssaan tehdään. Hänen testinsä jälkeen emme ole käyneet aktiivisesti neuvotteluja, Saarnio paljastaa.

Sohna on tiettävästi tehnyt osaamisellaan vaikutuksen HJK-leiriin. Sopimuksen esteenä tai ainakin hidasteena on kuitenkin yksi suuri kompastuskivi: Gambian maajoukkuepelaaja ei siirtyessään olisi edustuskelpoinen europeleissä. Pelaajan olisi pitänyt olla sopimukseton jo ennen 8. toukokuuta.

– Hän ei saisi pelata europeleissä. Mutta Sohna on edelleen varteenotettava vaihtoehto loppukautta ajatellen.

Klubi bongailee Huuhkajaa

Klubin keskikenttämiehitys ei ole onnistunut kuluvan kauden aikana parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka vahvistukset euromittelöihin ovat siirtorajan takia kortilla, ei yhtä todellista helmeä kannata pudottaa pois laskuista.

Mika Väyrynen on teoriassa ainoa mahdollinen vaihtoehto aikarajoituksen takia. Hänellä on kuitenkin vielä kuviot auki. Vaikka hän on harjoitellut meidän kanssa, ovat kansainväliset kentät Väyrysen ensisijainen tavoite, Saarnio kertoo.

HJK:n kiinnostuksen puutteeseen sopimus ei tule kaatumaan.

– Olemme ilmoittaneet kiinnostuksemme jo aikaisemmin. Pallo on hänellä, on vaikea sanoa mitä tulee tapahtumaan.

Jaakko Käyhkö

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!