AS Roman luottomies ei ole lähdössä mihinkään – hintapyyntö yli 100 miljoonaa puntaa

© Kuva:
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

AS Roma on ilmoittanut Manchester Citylle, että englantilaisseuran tulee latoa pöydälle yli 100 miljoonaa puntaa, jotta keskikenttämies Daniele De Rossi vaihtaa maisemaa, kertoo brittiläinen talkSPORT.

De Rossi linkitettiin Manchesteriin jo vahvasti viime kesänä ja tuolloin siirto olikin lähellä toteutumista. Manageri Roberto Mancini ihailee italialaista maajoukkuepelaajaa ja olisi valmis luopumaan Nigel De Jongista saadakseen haluamansa.

Roomalaisseuran urheilujohtaja Walter Sabatini sanoo, että seura olisi periaatteessa valmis hyväksymään tarjouksen pelaajasta, mutta summan tulisi olla massiivinen.

– De Rossi on joukkueemme johtaja ja siitä syystä emme koskaan harkitse hänen myymistään, luonnollisesti.

– Olen vain todennut, että jalkapallossa, ei vain tässä tapauksessa, kun hullu tarjous tulee, sitten kuuntelemme ja arvioimme, Sabatini kommentoi lähteen mukaan.

Kun toimittajat kysyivät, olisiko siirtosumma suurempi kuin Edinson Cavanin tapauksessa, josta Napoli haluaisi yli 100 miljoonaa, Sabatini vastasi:

– Luku De Rossin tapauksessa on suurempi kuin mitä äsken nimesit.

Seurajohtajan kommenttien rivien välistä onkin luettavissa, että De Rossi jatkanee tutuissa maisemissa myös ensi kaudella.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!