Oulun Palloseuran serbihyökkääjä Marko Jaksicin sopimus on purettu seuran sekä pelaajan yhteisymmärryksessä. Jaksic oli oululaisseuran mukana viimeistä kertaa tiistaina ja lentää kotimaahansa torstaina.

– Haluan kiittää teitä kaikkia tästä kolmesta kuukaudesta. Olen pahoillani, etten pystynyt auttamaan joukkuetta tämän enempää, mutta sen voin sanoa, että annoin joka pelissä 100 prosenttia. Se ei riittänyt minun kohdallani, mutta toivotan OPS:lle parhainta menestystä jatkossa. Toivottavasti onnistutte nousemaan Veikkausliigaan ensi vuonna, Jaksic toteaa seuran nettisivuilla.

OPS-manageri Miika Juntusen mukaan hyökkäyspäässä on tarvetta uudelle verelle. Näyttöpaikan saavat brassihyökkääjä Leandro Costa sekä uudet nigerialaisvahvistukset.

– Minä katson vain tuloksia. Meillä on ollut hyökkäyspäässä paljon tehottomuutta, joten nyt on Leandro Costan sekä neljän meille tulevan nigerialaishyökkääjän vuoro näyttää, Juntunen kertoo.

Brassihyökkääjä Costa sai pelilupansa tiistaina, joten hän on mukana ensi lauantaina vieraskentällä FC KooTeePeetä vastaan. Serbipelaajat Vladislav Viric ja Nikola Prebiracevic palasivat kotimaahansa jo aiemmin kesällä. Lisäksi jamaikalaispelaaja Kenniel Hyde siirtyy Palloseuran farmijoukkue Tornio Pallo-47:ään loppukauden ajaksi, missä myös senegalilaishyökkääjä Francois Badji on pelannut jo pidemmän aikaa.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!