Pep Guardiola kommentoi Espanjan mestaruustaistoa ja antaa vihiä tulevaisuudestaan

© Kuva:

FC Barcelonan päävalmentajan pallilta keväällä väistynyt ja sapattivuoden valmennuksesta pitävä Pep Guardiola on kommentoinut Espanjan liigan alkua. Avauskierroksella Barca murskasi vastustajansa 5-1, kun taas Real Madrid jäi 1-1-tasapeliin Valencia vastaan. Guardiolan mielestä vielä ei ole aika tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä joukkueiden voimasuhteista.

– Meidän pitää nähdä vähintään kymmenen ottelua ennen kuin voi ajatella tekevänsä johtopäätöksiä tilanteesta. Molemmilla, Barcalla ja Madridilla, on loistavat joukkueet, Guardiola kertoi medialle nykyisestä asuinpaikastaan New Yorkista Soccerway.com:n mukaan.

Guardiola tunnustaa välivuodesta huolimatta seuraavansa tarkasti jalkapalloa ja vihjaa, että välivuoden jälkeen uutta pestiä saatetaan katsoa Valioliigasta.

– Katselen yhä pelejä. Kerran valmentaja, aina valmentaja. Tänä vuonna haluan oppia lisää amerikkalaisesta elämäntavasta sekä opettelen Englannin kielen paremmin.