Teemu Pukille kova seurakaveri Barcelonasta

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Hollantilaispelaaja Ibrahim Afellay siirtyy Schalken riveihin kauden 2012-2013 kattavalla lainasopimuksella. Keskikenttäpelaaja on jo selvittänyt lääkärintarkastuksen, vahvistetaan gelsenkircheniläisseuran verkkosivuilla.

Päävalmentaja Huub Stevens tuntee hollantilaisen kaudelta 2008-2009 PSV Eindhovenin riveistä.

– Odotan innolla Ibrahimia. Hänellä on paljon loistavia ominaisuuksia, ja hän pystyy pelaamaan useammalla pelipaikalla. Eindhovenissa Ibrahim on pelannut keskellä, mutta hän pystyy pelaamaan myös vasemmalla sekä oikealla laidalla, luotsi pohtii seuran verkkosivuilla.

Gelsenkirchenissä pelaa myös sinivalkoinen hyökkääjä Teemu Pukki.

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!