Ykkösessä pelaava HIFK nappasi vasta torstaina kauden ensimmäisen kotivoittonsa, kun se kaatoi AC Oulun maalein 1-0.

HIFK keikkuu tällä hetkellä sarjajumbona, ja moni on ollut valmis tuomitsemaan joukkueen sarjaporrasta alemmas jo pidemmän aikaa. Voiton myötä HIFK kuitenkin nousi 14 pisteeseen, joten matkaa putoamisviivan yläpuolelle on kahdeksan pistettä.

– Olimme heinäkuussa pahassa kurimuksessa loukkaantumisten takia. Nousujohteinen kehitys alkoi oikeastaan Viikingit-ottelusta muutama viikko sitten. Joukkue puolustaa nyt paremmin, mutta pystymme myös pitämään palloa ja hyökkäämään enemmän kuin aiemmin. Vaikeuksista huolimatta joukkue on pysynyt tiiviinä. Katsotaan, mikä merkitys tällä voitolla on. Joka tapauksessa on paljon helpompi mennä eteenpäin nyt kun ensimmäinen kotivoitto on lopultakin otettu, päävalmentaja Juha Moilanen veistelee seuran nettisivuilla.

Tähtirinnat pelaavat ensi viikon keskiviikkona elintärkeän vierasottelun FC Hämeenlinnaa vastaan. Hämeenlinnalaiset ovat sarjataulukossa pisteen edelllä helsinkiläisiä, joten tiedossa on todellinen kuuden pisteen trilleri! Keskiviikon koitoksen jälkeen sarjasta on pelaamatta viisi kierrosta.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!