TPS säilytti 4-1-voitollaan Interistä Turun herruuden, siitäkin huolimatta, että Inter jatkaa liigakärjessä. Inter johti ottelua ensimmäinen puoliajan jälkeen Guy Gnabouyoun maalilla. Maalin aikana TPS-hyökkääjä Aleksi Ristola oli paikattavana ja miesvajaus kostautui.

-Aleksi joutui paikattavaksi ja tiedän, että se kestää sellaiset 4-8 minuuttia. Olisin voinut ottaa tietysti nopean vaihdonkin, mutta ei tämä peli siihen kaatunut, TPS-luotsi Marko Rajamäki kertoi joukkueen kotisivuilla.

TPS aloittikin takaa-ajon toisella puoliajalla juuri Ristolan johdolla, joka teki maalin 49. minuutilla. TPS iski puoliajalla vielä kolme maalia lisää Petteri Pennasen onnistuessa hienolla laukauksellaan ja vaihdosta kentälle tulleen Mikko Hyyrysen löytäessä verkon kahdesti.

– Alku oli vähän vaikeaa aina Interin johtomaaliin asti, mutta sen jälkeen pääsimme paremmin peliin mukaan. Ensimmäisen puoliajan loppu oli jo ihan kohtuullista peliä, mutta toinen puoliaika oli täysin meidän. Inter tippui kokonaan meidän kyydistä. Olisimme voineet tehdä ihan hyvin pari vielä lisääkin, toisen maalin tehnyt Petteri Pennanen kertoi.

TPS nousi voitollaan liigan nelossijalle ja on enää viiden pisteen päässä Interistä, joka johtaa sarjaa. Liigan kärki on kaiken kaikkiaan erittäin tasainen. Koko kärkikuusikko on kuuden pisteen sisällä. TPS:llä on ottelu vähemmän pelattuna kuin muilla kärkijoukkueilla.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!