Mitalijahdissa Veikkausliigassa oleva TPS kohtaa FC Hakan keskiviikkona kotikentällään. Vaikka vastustaja keikkuu sarjataulukon toisessa päässä, ei ylimielisyyteen ole varaa.

Pelaa TPS-FC Haka NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,50 – 4,00 – 6,50
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Voitimme sunnuntaina Pietarsaaressa sarjassa viimeisenä olevan Jaron heikonkin peliesityksen jälkeen ja niistä pisteistä täytyy olla tyytyväinen. Meidän täytyy nyt parantaa siitä selkeästi, sillä tässä sarjassa ei saa mitään ilmaiseksi. Meidän pitää myös toteuttaa tarkkaan sitä omaa pelisuunnitelmaamme, mutta jos me siinä nyt onnistumme paremmin, olemme aika vahvoilla, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki ennakoi seuran nettisivuilla.

TPS ja Haka ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, voitot ovat 1-1.

– Kotona peli oli täysin kontrollissamme ja voitettiin, mutta Valkeakoskella pelasimme yhden tämän kauden huonoimmista peleistämme. Emme liikkuneet kunnolla ja olimme jotenkin laiskalla jalalla liikkeellä. Sen pitää toimia varoittavana esimerkkinä siitä, miten käy, jos ei ole täysillä tässä touhussa mukana.

TPS on noussut sarjataulukossa vaivihkaa kohti kärkisijoja. Jos TPS nappaa keskiviikkona kolme pistettä, se nousee sarjassa kakkoseksi kahden pisteen päähän sarjakärki FC Interistä.

– Sarja on ennätysmäisen tasainen, niin kuin sunnuntaina Pietarsaaressa nähtiin. Joukkueet pelaavat paljon ristiin ja myös kärjessä on kova tungos. Nämä ovat kuitenkin juuri sellaisia otteluita, jotka vaan pitää pystyä hoitamaan, mikäli kärjen kyyti kiinnostaa. Haka taistelee omasta sarjapaikastaan ja tekee varmasti kaikki temppunsa voiton eteen, TPS:n laitapuolustaja Kalle Mäkinen tietää.

Pelaa TPS-FC Haka NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,50 – 4,00 – 6,50
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!