Chelsea ja Manchester City tähyilevät 24 miljoonan portugalilaiskärkeä

© Kuva:
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Benfican hyökkääjä Nelson Oliveira kiinnostaa lukuisia huippuseuroja. Kiivaimmin nuorukaisen perässä ovat Chelsea ja Manchester City. Asiasta kertoo Daily Mail -lehti.

Kärkimies on ollut lehden mukaan Chelsean kiinnostuksen kohteena viime kevään Mestarien liiga -kohtaamisesta asti. Myös City seuraa poikasen liikkeitä tarkasti, sillä Benfica saattaa hyvinkin myydä pelurin ensi kesänä.

Lähteen mukaan myös Barcelona tähyilee nuorukaista. Siirto olisi kuitenkin hyvin vaikea saattaa maaliin, koska asiainhoitaja Jorge Mendes edustaa sekä Real Madridin päävalmentaja Jose Mourinhoa että Oliveiraa. Valmentajavelho tuskin riemastuisi, jos hänen agenttinsa kävisi kauppaa suuren kilpailijan kanssa.

20-vuotias pelimies on tällä hetkellä kauden mittaisella lainajaksolla Espanjassa Deportivo La Corunan paidassa. Hänen sopimuksensa portugalilaisseuran kanssa umpeutuu vuonna 2017. Kontrahtiin on kirjattu peräti 24 miljoonan punnan ostoklausuuli.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!