Cristiano Ronaldon ympärillä entistäkin hurjemmat huhut – ennätyskauppa jo kytemässä?

© Kuva:
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Real Madridin supertähden Cristiano Ronaldon ympärillä kohistaan koko ajan entistä enemmän.

Brittimedian mukaan esimerkiksi Manchester City ja venäläinen ökyseura Anzhi Mahatskala virittelevät jo tarjouksia Ronaldosta, joka on ilmaissut halunsa lähteä Real Madridista.

The Sunin ja Expressin mukaan kytemässä voi olla jopa ennätyksellinen kauppa, jolloin puhuttaisiin jopa 95 miljoonan punnan siirrosta. Ronaldolla on vielä kaksi vuotta jäljellä Real Madrid -pahvia. Daily Mail lyö vettä kiukaalle uutisoimalla Ronaldon 100 miljoonan hintalapusta yhdistämällä pelaajaan Cityn, PSG:n ja Chelsean.

Siirtospekulaatiot voimistuivat viime viikonloppuna, kun Ronaldo ei tuulettanut kahta maaliaan, mikä viestitti heti, että kaikki ei ole kunnossa. Kaiken lisäksi Ronaldo tuli vaihtoon reilun tunnin jälkeen “loukkaannuttuaan” pelissä, jonka jälkeen mies avautui medialle.

Portugalilaistähden viesti oli: “olen surullinen ammatillisista syistä”. Loukkaantuminen taisi olla enemmän henkistä kuin fyysistä, sillä Ronaldo vakuutti pelin jälkeen olevansa kunnossa jo tulevissa maaotteluissa.

Cadena SER -radioaseman mukaan Ronaldo tapasi viikonloppuna Real Madridin seurajohdon ja avautui ongelmista. Ronaldo ei tule alkuunkaan toimeen useiden Real Madrid -pelaajien kanssa. Erityisesti brassipelaaja Marcelon kanssa on suuria ongelmia. Ronaldo oli jopa sanonut haluavansa lähteä joukkueesta! Syyksi Ronaldo oli sanonut, että hänellä on epämukava olotila joukkueessa.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!