HIFK nappasi eilen lauantaina komean voiton Ykkösessä. Sarjapaikastaan epätoivoisesti taisteleva helsinkiläisryhmä saalisti liiganousun varmistaneelta Rovaniemen Palloseuralta vieraspelissä kolme pistettä 3-2-lukemin.

RoPS-luotsi Kari Virtanen myöntää, että hänen ryhmänsä on elänyt viime kierroksilla. Joukkuetta on lisäksi vaikea saada harjoittelemaan täysillä, kun tavoitteet ovat jo saavutettu.

– Päivä kerrallaan mennään ja sillä porukalla joka käytettävissä on, Virtanen kuittaa seuran nettisivuilla.

Tappio harmitti voitonnälkäistä kotijoukkueen kapteenia Tuomo Könöstä. Seuran verkkosivujen mukaan hän ei pitänyt katsomossa raikuneista Perumal-huudoista.

– Jos ei ole muuta sanottavaa, kannattaako tulla ollenkaan, hän puuskahtaa.

Fanit viittasivat huudoillaan Wilson Raj Perumaliin, joka järjesteli jalkapallon vilppipelejä Suomessa. Hänen nimensä on liitetty erinäisten pelaajien kautta muun muassa Rovaniemen Palloseuraan. Hän sai tekosistaan tuomion viime kesänä.

[Päivitys 17.9.2012 kello 12.20: Uutisesta on poistettu maininta, että HIFK-fanit olisivat huutaneet Perumalin nimeä. Saamamme tiedon mukaan huutojen takana olisivat olleet RoPSin omat kannattajat, emme kuitenkaan pääse asiaa tällä erää heti tarkistamaan. Pahoittelemme aluksi julkaisemaamme virheellistä tietoa.]

”Pelaajille kiitos”

HIFK:n päävalmentaja Juha Moilanen painottaa, että taistelu jatkuu. HIFK:lla on putoamisviivan päälle matkaa yhdeksän pistettä, kun kierroksia on jäljellä vain kolme.

– Pelaajille kiitos hyvin tehdystä työstä, uskosta ja peräänantamattomuudesta. Tunnustusta on annettava myös faneille; helvetisti porukkaa ja hyvää mekkalaa! Hienoa ottaa tällainen voitto heidän edessään, Moilanen kiittelee helsinkiläisseuran nettisivuilla.

Whitebet tarjoaa 10€ ILMAISRAHAA tutustumistarjouksena kasinolle!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!