Rovaniemen Palloseura on vahvistanut maalivahtiosastoaan. Oskari Forsman, 24, liittyy seuraan kahden vuoden mittaisella pelaajasopimuksella.

Vahti on pelannut tällä kaudella Kakkosessa FC Jazzin joukkueessa. Veikkausliigakokemusta miehellä on FC Interin riveistä kausilta 2007-2008. Lisäksi Forsman on pelannut kolme kautta Ykkösessä Oulun Palloseuran ja FC KooTeePeen riveissä.

RoPS:n maalivahtivalmentaja Matti Vikman on hankintaan tyytyväinen.

– Oskari tuo lisää kilpailua maalivahtiosastollemme. Tällaisella maalivahtikolmikolla (Pauli Tuisku, Mikko Vilmunen sekä Forsman) voi lähteä Veikkausliigaan hyvillä mielin. Odotammekin, että Oskari näyttää heti tullessaan Rovaniemelle osaamisensa, sekä haastaa Vilmusen taisteluun ykkösvahdin paikasta, Vikman toteaa seuran nettisivuilla.

Forsman tietää myös itse, että hän joutuu taistelemaan minuuteista.

– Minut hankittiin tänne luomaan kilpailutilannetta, ja otan sen haasteen vastaan erittäin innokkaana. Tiedostan, että Mikko Vilmunen on maalivahtina hyvää liigatasoa, ja arvostan häntä sen myötä.

– Se on tehty selväksi, että kaikki on nyt minusta itsestä kiinni, ja se jos mikä on sellainen lause, mikä on omiaan motivoimaan minua eteenpäin kohti tavoitettani eli avauskokoonpanopaikan ansaitsemista, pelimies sanailee.