FC Honka tiedotti tiistaina seurassa aiemmin mm. pelaajakonsulttina toimineen Ari Masalin nousevan toimitusjohtajaksi. Minkäänlaista draamaa ei nimitykseen liity, koska toimitusjohtajana eiliseen asti ollut Jouko Pakarinen aikoo keskittyä seuran laajemman strategian eteenpäin viemiseen.

– Meillä on monta prosessia meneillään ja minulla on kädet täynnä töitä. Kun löysimme toimitusjohtajan tehtävään hyvän miehen, jolla on kokemusta ja joka tuntee seuran, minä voin olla vahvemmin mukana uudessa strategiassa, Pakarinen kertoo Yle Urheilulle.

Hongan talousvaikeuksista johtuen Pakarisen ja Hongan hallituksen puheenjohtajan Jouko Harjunpään vetämään stadionhankeeseen ei ole jalkapallopiireissä riittänyt uskoa. Nyt siihen aiotaan panostaa entistä enemmän.

– Stadionhankkeen uutisista tullaan julkisuuteen lähiaikoina. Tavoitteena on edelleen saada FC Hongalle katettu stadion. Palloliiton puheenjohtajana on nyt hyvä kaveri, joka haluaa satsata seurojen toimintaan. Seurat uskaltavat visioida ja tehdä uusia suunitelmia, hän kertoo viitaten vastavalitun Pertti Alajan ensimmäiseen teesiin puheenjohtajana. (Lue tarkemmin tästä.)