Liverpool-kapteeni haukkui derby-ottelun erotuomarin: "Olen surullinen puolestamme"

Liverpoolin kapteeni Steven Gerrard arvostelee sunnuntaina 2-2-tulokseen päättyneen Everton-ottelun tuomaritoimintaa. Ratkaisevaksi muodostui mm. Liverpool-hyökkäjä Luis Suarezin tekemän maalin hylkääminen paitsiona.

Pelaa Liverpool-Swansea Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,44 – 4,05 – 7,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Olen nähnyt tilanteen uudestaan ja en voi kuin olla surullinen meidän puolestamme, koska se oli selkeä maali, Gerrard kertoi Liverpool Echolle.

– Se ei ollut paitsio ja ainoa kuka voi tilanteen selittää, on linjamies. Kysyin häneltä pelin jälkeen asiasta ja hän sanoi sen luultavasti olleen paitsio. Jos jokainen tuomio liigassa on tuota tasoa, niin olemme ongelmissa.

Gerrardilla oli myös sanansa sanottavana Evertonin 2-2-tasoitusmaalista, joka syntyi nopean sivurajaheiton seurauksena.

– Se oli selkeä rajaheitto meille. Avustaja erotuomari sen meille, mutta erotuomari näki tilanteen eri tavalla. Vastustajan maali syntyi siitä tilanteesta.

– Pelasimme kokonaisuudessaan fantastisesti ja olisimem ansainneet voittaa. Meillä oli nuori joukkue, mutta kaikki pelasivat kuin miehet. Vain yksi joukkue tuli pelaamaan jalkapalloa ja me olimme se.

Liverpool pelaa keskiviikkona liigacupin ottelun toista Valioliiga-joukkuetta Swanseaa vastaan ja kohtaa sunnuntaina Valioliiga-ottelussa Newcastlen.

Pelaa Liverpool-Swansea Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,44 – 4,05 – 7,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.