Pep Guardiolan Barcasta lähdön syy? – "Halusi eroon neljästä pelaajasta"

Espanjalainen FIFA:n lisensioima agentti Francois Gallardo väittää, että huippuluotsi Pep Guardiola jätti katalonialaisseuran viime kauden päätteeksi, koska ei päässyt eroon neljästä pelaajasta, jotka eivät hänen mielestä sopineet ryhmään.

Pelaa Vallecano-Barcelona Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 11,00 – 6,10 – 1,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Guardiola oli asettanut ehtoja seuran presidentille Sandro Rosellille, jotta hän tekisi jatkosopimuksen. Niihin kuului miehen vaatimus päästä eroon neljästä pelaajasta: Dani Alvesista, Gerard Piquesta, Cesc Fabregasista sekä David Villasta, Gallardo kertoi espanjalaiselle AS-lehdelle.

– Pep näki, että kolme ensiksi mainittua eivät olleet tarpeeksi sitoutuneita ja Villan hän toivoi lähtevän urheilullisista syistä.

Fabregas suurin pettymys

Gallardon mukaan erityisesti kesällä 2011 seuraan Arsenalista palannut Fabregas oli tuottanut valmentajalle pettymyksen.

– Guardiola pyysi miestä muuttumaan Barcan pelityyliin sopivammaksi, mutta hän petti valmentajan odotukset. Rosell tiesi, että nämä neljä pelaajaa olivat koskemattomia eikä fanit hyväksyisi heidän myyntiään.

Barcelona valmentajaksi nousi täksi kaudeksi Guardiolan ajan apuvalmentaja Tito Vilanova. Joukkue on jatkanut, ainakin toistaiseksi, entiseen malliin. Se johtaa Espanjan liigaa ja on esiintynyt vahvasti myös eurokentillä.

Pelaa Vallecano-Barcelona Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 11,00 – 6,10 – 1,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️