Pikkuhuuhkajat tyytyväisiä voittoon vanhemmasta Virosta – "Jouduimme kunnolla painimaan"

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kaatoi Baltic Cupin -ottelussa isäntämää Viron lauantaina rangaistuspotkuin 3-0, varsinaisen peliajan päätyttyä 1-1-lukemin.

Tulos oli kelpo suoritus, ottaen huomioon sen, että Viro pelasi ottelun ns. vanhalla ikäryhmällä, jotka ovat yli-ikäisiä seuraaviin arvokisakarsintoihin. Suomen joukkue koostui taas pelaajista, jotka ovat mukana tulevien vuosien koitoksissa.

– Virolla oli vanhempia pelaajia, jotka olivat isoja ja fyysisempiä. Näin ollen jouduimme kunnolla painimaan kaksinkamppailuissa. Peli oli kokonaisuudessaan hyvä, olimme parempi joukkue. Pojat tekevät hyvin töitä, vielä kun saamme hieman hiottua kuvioita, päävalmentaja Mika Laurikainen kertoi Palloliiton kotisivuilla ottelusta.

Suomen sankarina lopulta oli Fulhamin akatemian maalivahti Jesse Joronen, joka tuli kentälle vasta toisella puoliajalla Honka-maalivahti Walter Viitalan loukatessa itseään. Mies torjui kaksi Viron rangaistuspotkua, mikä johdatti pikkuhuuhkajat turnauksen ns. loppuotteluun Liettuaa vastaan.

– Tämä oli Jessen ensimmäinen peli pitkään aikaan ja hänen pelaamisessaan on rajoitteita seurankin taholta. Mutta voitto on voitto. On kyse miten pienestä turnauksesta tahansa. Voimme sanoa, että olemme finaalissa.

Suomi-Liettua peli pelataan maanantaina Virossa.

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!