Arsenalilla jo korvaaja mietittynä Theo Walcottille, mikäli jatkosopimusta ei synny

Arsenal on varautunut jo hankkimaan pikakiituri Theo Walcottille korvaajan, jos englantilaisen kanssa ei päästä yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, kertoo brittilehti Daily Star. Pelaajan sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Pelaa ManU-Arsenal NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,65 – 3,75 – 4,95
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Mahdollinen korvaaja on myös oikean laidan erikoismies, Newcastlessa viimeiset pari kautta edukseen esiintynyt Hatem Ben Arfa. Ranskalainen on Walcottia teknisempi, kun taas englantilainen luottaa enemmän puhtaaseen nopeuteen.

Newcastle-laituri linkitettiin Arsenaliin jo muutama kausi sitten tämän pelatessa Marseillessa. Marseille hankki miehen aikoinaan korvaamaan Arsenaliin ja edelleen Manchester Cityyn siirtynyttä Samir Nasria.

Arsenal manageri Arsene Wenger on kertonut, että Walcottin nimi pitää saada jatkopaperiin ennen joulua tai miestä uhkaa myynti tammikuun siirtoikkunassa.

Pelaa ManU-Arsenal NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,65 – 3,75 – 4,95
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?