Tässä on kaksi tammikuun siirtomarkkinoiden kuuminta kärkipelaajaa!

© Kuva:

Euroopan jalkapallokenttien kaksi kuuminta hyökkääjänimeä talven siirtomarkkinoilla ovat eittämättä Schalken hollantilainen tehotykki Klaas-Jan Huntelaar sekä Athletic Bilbaon kärkipelaaja Fernando Llorente.

Herrojen sopimukset tahoillaan päättyvät kuluvaan kauteen ja mikäli seurat haluavat pelaajista rahallisen korvauksen, kaupat täytyy tehdä tammikuun siirtoikkunan aikana.

Huntelaar on kieltäytynyt saksalaisseuransa jatkosopimustarjouksesta ja viime kaudella 29 osumalla Bundesliigan maalikuninkuuden voittaneen pelaajan perässä on useita huipputason seuroja eri maista (uutinen) mm. Englannista, Italiasta, Espanjasta ja Venäjältä.

Vahvasti huhuissa pelaajan perässä ollut Arsenal ei kuitenkaan näytä olevan valmis maksamaan Schalken pyytämää korvausta.

– Jos joku tulee luoksemme kuusi kuukautta ennen ja hänellä on paljon rahaa, on homma selvä, Schalke-pomo Horst Heldt kertoo The Sunille.

Llorenten arvo pudonnut rutkasti

Espanjan maajoukkueessakin 21 kertaa esiintynyt ja niissä seitsemän maalia tehneen Llorenten perässä on kiivaimmin ollut Juventus, joka yritti saada pelaajan riveihinsä jo viime kesänä.

Hyökkääjä on tällä kaudella pudonnut vaihtokärjen rooliin seurassaan, pitkälti juuri tilanteensa vuoksi ja on tehnyt vasta yhden maalin. Viime kaudella mies teki seura- ja maajoukkuepeleissä yhteensä 29 maalia.

Goal.com-sivuston mukaan torinolaisseura on uusinut tarjouksensa pelaajasta, mutta tarjoaa vain 7 miljoonaa euroa. Bilbao saattaa tarttua tarjoukseen, koska muuten se saattaa joutua vain nuolemaan näppejään kauden päätyttyä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!