MYPA:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoi perjantaina SuomiFutis-sivustolle syitä, miksi laitapelaaja Marko Selinille ei annettu jatkopestiä (uutinen). Pelaajaa itseään harmitti tilanteessa eniten asian viivästyminen.

– Muille pelaajille ilmoitettiin kauden päätteeksi onko käyttöä vai ei, mutta mun juttu jäi auki. Enemmän se oli siihen suuntaan, että jatko on mahdollinen, mutta mikään ei ollut varmaa, Selin itse kertoi SuomiFutis-sivustolle.

– Harmittihan se, kun tiesi, että jossain vaiheessa viimeiset palkat tulee ja sai vain odottaa. En itse halunnut lähteä soittelemaan muualle, vaikka tietoa ei ollut tullut. Odotin ensin, mitä mieltä MYPA on.

Joukkueen mukaan pelaaja ei täyttänyt häneen asetettuja odotuksia, mutta pelaajan mielestä ihan täyttä luottoa ei kaudella tullut.

– Kausi oli vaihteleva. Vaikka paperilla pelasin 15 ottelua, niin minuutteja kertyi vain 500, mikä vastaa viittä peliä. Ei ole helpoin paikka kenellekään, jos olet puolitoista kuukautta istunut penkillä ja lyödään Klubia vastaan avaukseen.

– En kokenut liigaa mitenkään ylivoimaisena. Oli peleissä paikkojakin, mutta jalkapallo on välillä todella pienistä asioista kiinni. Olen sitä mieltä kuitenkin, että sitä parasta mahdollisuutta en ikinä saanut – en ollut kahta ottelua avauksessa tai pelannut yhtäkään täyttä ottelua.

Matka jatkuu etelänaapuriin?

Miehellä on kuitenkin jo seuraava kala koukussa, joka löytyi vanhojen suhteiden avulla.

– Puhuin lauantaina (virolaisen) FC Floran päävalmentajan kanssa ja olen menossa sinne viimeistään uuden vuoden jälkeen näytille. Ihan mielenkiintoinen vaihtoehto.

– Yksi entinen valmentajani kysyi, että jos ei Myllykoskella tiet aukea, niin voiko kysellä minun puolestani, mikä tietenkin sopi minulle. Tämä juttu oli kiva uutinen. Vähän ovat mielialat ailahdelleet, kun aika kauan odotin päätöstä MYPA:lta.

Kai Lintinen (@kailintinen), Helsinki