Sivusto: Arsenal Pep Guardiolan ykkösvaihtoehto Englannissa

© Kuva: Getty Images

Jalkapallosivusto Goal.com:n lähteen mukaan entinen Barca-luotsi Pep Guardiola valitsisi Arsenalin ensisijaisesti brittijoukkueista. Toinen miehestä kiinnostunut seura, Chelsea, potki äskettäin italialaisluotsi Roberto Di Matteon pihalle ja tilalle loppukauden kestävällä sopimuksella hankittiin ex-Livepool-manageri Rafael Benitez.

Chelsean omistajan Roman Abramovitshin uskotaan havittelevan joukkueensa peräsimeen Guardiolaa, mutta espanjalaisen lähipiiristä kerrotaan, että mies ei halua liittyä seuraan managerin paikan tuulisuuden vuoksi.

– Guardiolan preferenssi Englannissa on Arsenal. Seura tietää, että hän olisi kiinnostunut pestistä kesällä 2013, Goal.com:n nimetön lähde kertoo.

Arsenalin alkukausi on ollut kehnoin miesmuistiin ja pitkäaikaisen managerin Arsene Wengerin tulokset näyttävät laskevan vuosi vuodelta. Uusi pohja saavutettiin tiistaina, kun joukkue kaatui lähes ykkösmiehistöllään pelatessaan nelossarjatasoa edustavalle Bradford Citylle liigacupissa.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️