UL: Vuoden 2009 paras pelaaja palaamassa Veikkausliigaan

© Kuva: Juha Tamminen

Urheilulehti kertoi tiistaina, että vuonna 2009 TPS:ssä Valioliiga-seura Fulhamista lainalla ollut Wayne Brown on palaamassa turkulaisjoukkueen paitaan ensi kaudeksi. Mies valittiin edellisellä viisiitillään Veikkausliigan vuoden pelaajaksi. Hän pelasi 26 liigaottelua ja teki yhdeksän maalia keskikenttäpelaajan paikaltaan.

Miehellä on tammikuuhun asti voimassa oleva sopimus Englannin kolmossarjalaisen Bristol Roversin kanssa. Urheilulehden mukaan sopimusta TPS:ään ei ole vielä allekirjoitettu, mutta neuvottelut ovat loppusuoralla.

TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande kertoi seuran Facebook-sivuilla tiistaina, että ”uusi pelaajasopimus pyritään saamaan maalin viimeistään keskiviikkona”


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?