SJK on solminut kaksi vuoden mittaista jatkosopimusta. Seinäjoella jatkavat yhdysvaltalainen Justin Moose sekä Ville Ylinen.

Moose saapui Seinäjoukkueelle viime kauden alussa oltuaan ensin HJK:n testattavana. Mies löysi sopivan rooliin loppukaudesta Simo Valakarin alaisuudessa. Moose pelasi keskikentän keskellä pelintekijänä menestyksekkäästi.

– Moose tuo joukkueeseen taas lisää ammattimaisuutta ja pelillisesti hän sopii hienosti meidän tapaamme pelata. Tärkeä jatkosopimus, Valakari toteaa seuran verkkosivuilla.

”Fantatista että Ville päätti jatkaa”

Ville Ylinen on kokenut pelaaja, joka viihtyy niin keskikentällä kuin laitapuolustajana. Viime kaudella mies pelasi 14 Ykkösen ottelua. Tulevalla kaudella Ylinen kantaa vastuuta Kerho 07 -nimellä kulkevassa reserviryhmässä.

– Fantastista että Ville päätti jatkaa uraansa meidän kanssa. Hänen asenteensa ja ammattimainen otteensa tulee olemaan tärkeä juttu joukkueelle ja nuorille pelaajille, kommentoi urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong.

SJK:n edustusjoukkueella on nyt kasassa 16 sopimuspelaajaa kaudelle 2013.