Kovimmat hankinnat veikkausliigakaudelle 2013 – Katso TOP 5 -listamme!

Vaikka veikkausliigakauden alkuun on vielä monta kuukautta aikaa, on kotimaisilla siirtomarkkinoilla ehtinyt tapahtua jo paljon. Ahkerimmin on riehunut hallitseva mestari HJK, joka on kasaamassa kaikkien aikojen nippua liigakauteen 2013.

Veikkausliigaseurat tekevät varmasti vielä useita hankintoja. SuomiFutis-sivuston toimitus päätti ottaa varaslähdön ja niputtaa kovimmat nimet listamaiseen muotoon jo nyt.

1. Mikael Forssell, HJK

Suorastaan naurettavan kova nimi kotimaiseen liigaan. Ominaisuuksiltaan totaalista huippuluokkaa. Lommolla olevat posket viestivät ammattimaisesta asenteesta, vaikka pelit ovat jääneet vähiin viime vuosina. Jos paikat säilyvät ehjinä, tulee tekemään murhaavaa jälkeä. Veikkausliigan maaliennätys uusiksi?

2. Teemu Tainio, HJK

Unohtakaa puheet jäähdyttelijästä. Tuo sana ei kuulu terrierin sanavarastoon. Tuo kentälle huippusarjoissa kypsytetyn asenteen ja taitotason. Voittaa pelit tarvittaessa vaikka yksinään. Mahtuisi edelleen A-maajoukkueen avaukseen.

3. Wayne Brown, TPS

Turkulaiset muistavat vuoden 2009 ja Väinö Ruskean ilmiömäiset otteet. Valittiin tuolloin Veikkausliigan parhaimmaksi keskikenttäpelaajaksi. Britti haluaa uransa nousukiitoon ja on varmasti kova nimi ensi kaudella.

4. Henri Sillanpää, VPS

A-maajoukkuerinkiin lukeutuva maalivahti, jonka pelillinen ja henkinen panos joukkueelle on korvaamaton. Taso riittäisi suurempiinkin sarjoihin, joten paluumuuttajan saaminen on lottopotti vaasalaisille.

5. Jussi Kujala, KuPS

Taitava keskikenttäpelaaja, joka johtaa joukkuetta paitsi taidoillaan myös kokemuksellaan. Esa Pekosen palapelin tärkein yksittäinen osa. Ja se laukaus. Potkutekniikka erinomaista luokkaa kotimaiseen sarjaan. Maalipuut huojuvat edelleen Turussa tämän pommin jäljiltä (katso Youtube-video).

Tässä meidän listamme.  Moni pelaaja jäi listan ulkopuolelle. Ketä nimimiehiä sinä haluaisit nostaa esiin? Kommentoi ja keskustele!

Jaakko Käyhkö (@JaakkoKayhko)


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta