Murskaako Bayern Arsenalin? – ”Iskemme puolustukseen”

Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Mestarien liigassa on tiistaina vuorossa jälleen kahden suurseuran kohtaaminen, kun kestokupongilla vuodesta toiseen kilpailussa mukana oleva Arsenal isännöi huippuvireessä olevaa Bayern Müncheniä.

Arsenalin pelaaminen herättää tämän tästä ihmetystä ja joukkue on pari kertaa tällä kaudella esiintynyt surkeasti suosikin asemassa, mutta on hetkittäin esittänyt myös silmiähivelevää hyökkäyspeliä.

Saksalaisseuran laitapakki Philippe Lahm muistuttaakin itselleen ja medialle, että ylimielisyyteen ei vierailla ole varaa.

– Arsenal on vaarallinen, etenkin hyökkäyspäässä. Uskon kuitenkin, että aiheutamme heille ongelmia puolustuspäässä. Heidän pelaajistonsa on hyvä ja meidän pitää olla varpaillamme, Soccerway.com siteerasi Bayern-kapteenia.

Bayern-luotsi Jupp Heynckes uskoo, että maksimitasollaan heillä ei ole hätää, mutta minkäänlaisiin itsestäänselvyyksiin ei ole varaa.

– Arsenal on löytänyt rytminsä jälleen viime viikkojen aikana. He ovat erinomainen joukkue ja pelaavat erittäin hyvää hyökkäyspeliä. Varoitan joukkuettani aliarvioimasta heitä, Heynckes puolestaan kommentoi ottelua.

– Meidän pitää organisoitua hyvin puolustuspäässä, kuten olemme viime aikoina hyvin onnistuneetkin. Uskon, että voitamme, mutta meidän pitää olla ehdottomalla huipputasollamme.

Arsenal-Bayern München -ottelu näytetään YLE TV2:lla suorana lähetyksenä Ottelu alkaa tiistaina klo 21.45 Suomen aikaa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!