Juventus ottaa Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisen osaottelun tosissaan, vaikka se johtaa vieraspelinsä jälkeen otteluparia selvästi.

Juventus haki arvokkaan 3-0-voiton Glasgow’sta Celticilta kolme viikkoa sitten ja on paalupaikalla jatkopaikkaan. Joukkueen ykköstähti Andrea Pirlo on kuitenkin urallaan oppinut, että löysäillä ei voi.

Mies oli vuonna 2005 Mestarien liigan finaalin häviävänä osapuolena, kun Liverpool nousi kolmen maalin tappioasemasta rinnalle ja rangaistuspotkuilla voittoon.

– En unohda koskaan Istanbulin finaalia, joten laitamme kaiken peliin toisessakin Celtic-ottelussa keskiviikkona. Putoaminen jatkosta Torinossa olisi yksi seurahistorian pahimmista katastrofeista, pelintekijää siteerataan Scottish Sunissa.

– Kohtaamme ylpeän joukkueen, jolla on ylpeät kannattajat. He haluavat varmasti kuitata tappionsa avausosassa. Mutta jos pelaamme kuten osaamme, pääsemme vielä pitkälle.

Mestarien liigassa pelataan tällä viikolla pudotuspeliparien jatko-otteluista puolet. Tiistaina pelataan ManU-Real Madrid- sekä Dortmund-Shakhtar Donetsk -kamppailut.

Keskiviikkona iskevät yhteen PSG-Valencia sekä juuri Juventus ja Celtic. Otteluparienvoittajat etenevät turnauksen puolivälieriin.