ManU-kasvatti David Beckham ihmettelee: ”Yksi pojistani on Arsenal-fani”

Paris Saint Germainiin tammikuussa kevätkaudeksi liittynyt David Beckham nousi maailmanmaineeseen aikoinaan 1990-luvun lopulla ManU:n paidassa. Mies kertookin, että hänen poikansa ovat innokkaita jalkapallofaneja.

– Kaksi pojistani ovat ManU:n kannattajia, mutta kolmas on Arsenalin kannattaja. En vieläkään tiedä, kuinka se on mahdollista, Beckham kertoo L´Equipe-lehdelle sponsoritapahtuman yhteydessä.

Beckham on nähty keskimmäisen poikansa Romeon kanssa seuraamassa lontoolaisseuran otteluita taannoin ja poika on tavannut Arsenal-luotsi Arsene Wengerinkin.

– Itse asiassa yksi selitys minulla on. Kun vein hänet kerran Arsenalin otteluun, Wenger antoi hänelle seuran pelipaidan, missä oli pojan nimi ja suosikkinumero selässä. Mutta poikani saavat kannattaa mitä seuraa haluavat, ei heidän tarvitse minun seurojani kannattaa.

”Osaan myös pelata hieman”

37-vuotias keskikenttäpelaaja jätti Amerikan mantereen viime kauden päätteeksi. Miehen siirtymistä Pariisiin on pidetty enemmän mainoskikkana kuin pelillisenä ratkaisuna. Beckham on tästä tyystin erimieltä ja näkee pelaajauransa jatkuvan vielä hetken.

– Jos voin auttaa seuraa myymään runsaasti paitoja, ei ongelmaa.Olen ylpeä siitä, että paitojani ostetaan, mutta osaan yhä pelata hieman jalkapalloakin. Aion jatkaa pelaamista vielä kaksi tai kolme vuotta, mies painottaa.