Zlatan vakuuttanut David Beckhamin asenteellaan: ”Vaikuttavaa”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Paris Saint Germainiin tammikuussa sopimuksen loppukaudeksi tehnyt David Beckham kertoo jo nähneensä, miksi joukkueen ykköstähti Zlatan Ibrahimovic on yksi jalkapallomaailman parhaista pelaajista.

– Olen ollut seurassa vasta kolme viikkoa, mutta en ole tavannut uransa aikana moniakaan pelaajia, jotka olisivat olleet yhtä ammattimaisia kuin Zlatan, Beckham kuvaili ruotsalaispelaaja L’ Equipe-lehdelle Goal.com:n mukaan.

– PSG:ssä on aikamoisen uskomaton sekoitus nuoria pelaajia ja nimekkäitä, kokeneempia pelaajia, kuten Ibrahimovic.  Hän on loistava esimerkki. Hän ajattelee peliä ja elää jalkapallolle. Hän työskentelee sen eteen kovasti ja haluaa voittaa kaiken aikaa. Kun hän häviää pikku pelin harjoituksissa, hän ei ole tyytyväinen, mikä on vaikuttavaa.

Ranskan liigaa johtava PSG kohtaa lauantaina häntäpään Reimsin. Tosi on kyseessä varsinaisesti seuraavan kerran ensi viikon keskiviikkona, kun joukkue isännöi Valenciaa Mestarien liigassa. Ensimmäinen osaottelu päättyi 1-1-tasapeliin. Zlatan on ottelusta poissa, kun hän sai UEFA:lta kahden ottelun pelikiellon (uutinen).

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!