Dortmundiin palannut Real Madrid -floppi: ”Mekin haluamme voittaa Mestarien liigan”

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Nuri Sahinilla on edessään ensi viikolla mielenkiintoinen koitos Mestarien liigan välierävaiheessa, kun mies kohtaa entisen seuransa Real Madridin.

Kesälle 2011 valkopaitoihin siirtynyt Sahin jäi Madridissa vähäiselle vastuulle, ja mies palasi täksi kaudeksi Liverpooliin kautta Dortmundiin.

– Totta kai se on (erikoinen matsi). Pelasin siellä yli vuoden. Tunnen kaikki pelaajat, valmentajan ja jokaisen seurassa. Toivon, että voimme voittaa tämän ottelun, Sahin kertoi AS-lehden mukaan kamppailun alla.

– Tiedän, että peli on heille erityisen tärkeä, koska he haluavat voittaa Euroopan cupin kymmenennen kerran, mutta me haluamme myös voittaa Mestarien liigan tänä vuonna.

Sahin arvostaa Real Madridin päävalmentajaa Jose Mourinhoa ja valkopaitojen tähtipelaajaa Cristiano Ronaldoa.

– Cristiano on tietenkin erittäin vaarallinen pelaaja. Hän on ainutlaatuinen. Madridilla on noin 18-20 erinomaisen laadukasta pelaajaa. Siksi me emme voi huolehtia vain Cristianosta.

– Minulla on hyvät välit Mourinhon kanssa. Hän oli herrasmies ja hyvin rehellinen minulle, kun olin siellä (Madridissa), Sahin sanoo.