Evertonilla viimeinen tilaisuus nousta Mestarien liiga -taistoon: ”Tässä se ratkeaa”

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa pelataan tiistaina yksi ottelu, kun Mestarien liigan paikasta taistelevat Arsenal ja Everton kohtaavat Pohjois-Lontoossa.

Arsenal nousi viikonlopun Norwich-voittonsa ansiosta kolmanneksi ja sijoitus neljän parhaan joukkoon, mikä takaisi paikan vähintään Mestarien liigan karsintaan, on sen omissa käsissä.

Everton puolestaan on kuudes, mutta vain kolmen pisteen päässä Tottenhamista ja Chelseasta, jotka vaanivat puolestaan Arsenalia vain pisteen päästä. Chelsea on pelannut ottelun muita vähemmän.

Evertonin manageri David Moyes tietää, että illan ottelulla on ratkaiseva merkitys siihen, onko seuralla mahdollisuuksia top 4:ään.

– Tämä on elintärkeä kamppailu. Ottelut ovat kulumassa loppuun ja olemme lähellä kauden päätöstä, Moyes kommentoi Sky Sportsille.

– Jos haluamme säilyttää pienen mahdollisuuden edetä Mestarien liigaan, tarvitsemme tästä ottelusta pisteitä ja yrittää kammeta edellä oleviamme alaspäin.

Everton, kuten Arsenalkin, on ollut hyvässä vireessä. Se on pelannut edelliset viisi liigaottelua ilman tappiota saldolla neljä voittoa ja tasapeli. Arsenal puolestaan on voittanut kahdeksasta viime pelistään seitsemän.

– Viimeisen kuukauden aikana olemme olleet suuria altavastaajia Mestarien liigan paikan suhteen. Saamme kuitenkin uskoa siitä, kuinka olemme viime aikoina pelanneet ja tehneet tulosta.

– Kävi tässä ottelussa miten kävi, taistelemme joka tapauksessa paikasta Eurooppa-liigaan ja sen sanominen Evertonissa on positiivinen asia tähän aikaan kaudesta.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.