FC Lahdessa liigaa pelannut puolustaja AC Oulun haaviin – ”Loukkaantumiset jääneet taakse”

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

AC Oulu on solminut kolme uutta pelaajasopimusta, kun maalivahti Tommi Lindholm, keskikenttäpelaaja Henry Mäkäräinen ja puolustaja Juho-Matti Heikari raapustivat nimensä paperiin, seura tiedotti maanantaina verkkosivuillaan.

Kaikki kolme pelaajaa ovat harjoitelleet ja pelanneet AC Oulun mukana koko juuri päättyneen harjoituskauden. Heikari ja Lindholm olivat AC Oulun harjoitusvahvuudessa osaksi jo kauden 2012 aikana.

Heikari on vuonna 1991 syntynyt lahtelaislähtöinen pelaaja, joka muutti vuosi sitten Ouluun opiskelujen perässä. Mies on edustanut FC Lahtea 11 kertaa Veikkausliigassa.

– Hän on pelannut Ykköstä kovempia pelejä urallaan ja nyt kun loukkaantumiset ovat jääneet taakse, hänellä on kaikki edellytykset taistella meillä peliajasta, AC Oulun urheilujohtaja Mika Nurmela kertoo seuran kotisivuilla.

Vuonna 1995 syntynyt Tommi Lindholm on vartioinut AC Oulun maalia lähes jokaisessa talven ja kevään harjoitusottelussa. Hän pelasi viime vuonna OLS:n A- ja B-junioreissa. Nuorukaisen sopimus on voimassa vuoteen 2016 saakka.

19-vuotias kajaanilaislähtöinen Mäkäräinen liittyi AC Oulun vahvuuteen marraskuussa testijaksolle. Miehen kanssa tehtiin kolmen vuoden sopimus.

AC Oululla on nyt kasassa 19 pelaajasopimusta kaudella 2013. Kausi starttaa huhtikuun lopulla.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!