Eilen 0-3-lukemin Real Madridille Mestarien liigan puolivälierän avausottelussa hävinneen Galatasarayn päävalmentaja Fatih Terim arvosteli ottelun päätyttyä norjalaisen erotuomarin toimintaa.

Turkkilaisluotsin mukaan hänen joukkueeltaan jäi jopa kaksi rangaistuspotkua saamatta.

– Tuomari pelkäsi Real Madridia nimen perusteella. Hän ei ole oikea tuomari tälle tasolle. Jos ei näe rangaistusalueen käsivirhettä, ei pitäisi olla täällä. Kaikki muut sanoivat, että se oli rangaistuspotku paitsi tuomari, Terim kommentoi ottelun jälkeen Soccerway.com:n mukaan.

Realin Sami Khedira oli koskenut kädellä palloon avauspuolikkaalla ja turkkilaishyökkääjää Burak Yilmazia rikottiin kyseenalaisesti toisella puolikkaalla rangaistusalueella.

– Hävisimmekö ottelun tuomarin vuoksi? Emme, mutta hän vihelsi meitä vastaan erikoisissa paikoissa. En ole nähnyt itse (videolta) mahdollisia rangaistuspotkutilanteita, mutta kaikki sanoivat niiden olleen selkeitä pilkkuja.

– Maalit, jotka olisimme avauspuolikkaalla saattaneet tehdä olisivat muuttaneet kaiken. Teemme kaikkemme toisessa osaottelussa, mutta Madrid on nyt todella hyvissä asemissa.