FC Interin kauden avauspelin MYPA:aa vastaan huilannut Guy Gnabouyou on taas joukkueen harjoitusvahvuudessa ja on mukana maanantain kotiavauksessa FF Jaroa vastaan.

– Guy on harjoitellut joukkueen mukana lievän jalkavamman jälkeen pari päivää. Hän on mukana maanantain kokoonpanossa, mikäli viikonlopun harjoituksissa ei tule takapakkia asian suhteen, sanoo päävalmentaja Job Dragtsma seuran verkkosivuilla.

Interin sairastuvalla riittää vielä väkeä. Poissa on kolme tärkeää pelaajaa:

Ari Nyman on aloittanut kevyen harjoittelun pitkän poissaolonjakson jälkeen. Hän ei kuitenkaan ole joukkueen kokoonpanossa mukana, kuten ei myöskään Kalle Parviainen. Näiden lisäksi Pim Bouwman on vielä yhden ottelun pelikiellossa, Dragtsma jatkaa.

FC Interin ja FF Jaron välinen ottelu on vuorossa maanantaina klo 18.30 alkaen Veritas Stadionilla.