Real Madridin keskikenttäpelaaja Xabi Alonson mahdollista korvaajaa on jo kaavailtu espanjalaisen Marca– lehden mukaan.

Alonson sopimus tulee päätökseen kesällä 2014, jolloin mies on jo 32-vuotias. Lehden mukaan seura on täysin tietoinen siitä, kuinka tärkeät tulevat jatkosopimusneuvottelut ovat, mutta lisäksi madridilaiset pohtivat jo seuraavaa miestä Alonson tehtävää täyttämään.

Alonso pelaa Madridissa neljättä kauttaan. Lehden mukaan pelaaja sekä seura ovat jo keskustelleet tulevaisuudesta. Keskustelunaiheena on ollut esimerkiksi Real Madridin seuraava mahdollinen manageri, mikä myös osittain vaikuttaa Alonson jatkohaluihin.

Lehden mukaan pelaajalle on seurajohdon taholta vakuutettu, ettei seuraava luotsi ole ainakaan Rafael Benitez, jonka kanssa Alonsolla meni nappulakengät ristiin Liverpoolissa.

Katso kuvagalleriasta Marca-lehden ehdokkaat Alonson saappaisiin.