Real-pakki haluaa revanssin: ”Dortmundille ei saa antaa maaliakaan”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid pyrkii nousemaan suosta tiistaina, kun joukkue kohtaa Borussia Dortmundin kotikentällään Mestarien liigan välieräparin toisessa osaottelussa. Viime keskiviikkona joukkue joutui nöyrtymään peräti 1-4-lukemin, kun Dortmundin superhyökkääjä Robert Lewandowski iski neljästi pallon espanjalaisten verkkoon. Nyt Realissa haudotaan kostoa.

– Ei ole isompaa motivaattoria kuin se, että voittaja pääsee Mestarien liigan finaaliin. Olen ollut Realissa kahdeksan vuotta, enkä ole koskaan päässyt sinne asti. Meidän täytyy uskoa mahdollisuuksiimme, Ramos kertoi UEFA.com:n haastattelussa.

Kertoimet ja todennäköisyydet ovat pahasti Realia vastaan avausottelun 1-4-tappion jälkeen. Toki Mestarien liigan pudotuspelien historiasta löytyy mm. yksi ottelupari, missä Deportivo nousi tällaisesta takaa-ajoasemasta jatkajaksi 4-0-kotivoitolla keväällä 2004.

– Haluamme koston. Meillä on negatiivisia muistoja avauspelistä ja haluamme kuitata ne. Tiedämme, mitä pitää tehdä, mutta myös sen kuinka hyvä joukkue Dortmund on. Jatkoonpääsy hankaloituu, jos he tekevät maalin.

– Voittaakseen Mestarien liigan, pitää kukistaa kovimmat joukkueet. Dortmund ansaitsi voittonsa avausosassa, ei siitä sen enempää. Nyt yritämme pelata kuten parhaimmillaan osaamme.

Real Madridin ja Borussia Dortmundin välinen toinen välieräottelu televisioidaan YLE TV2:ssa sekä YLE Areenassa suorana lähetyksenä tiistaina klo 21.35.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.