Barca-luotsi iloitsee Neymarista: ”Valitsi meidät rahakkaampien tarjousten sijaan”

© Kuva: Getty Images

Pitkään kyteneestä brasilialaisvirtuoosi Neymarin siirtymisestä Eurooppaan tuli totta sunnuntaina, kun FC Barcelona julkisti tehneensä viiden vuoden sopimuksen pelaajan kanssa.

– Tämä oli tärkeä hankinta. Hän valitsi urheilullisen vaihtoehdon rahan sijaan. Olen varma, että hän menestyy Euroopassa ja auttaa meitä tulemaan vielä suuremmiksi, Barca-luotsi Tito Vilanova kertoi Goal.com:lle.

Neymarin brassiseura Santos  kertoi, että seuralla oli kaksi virallista tarjousta pöydällä – Real Madridilta ja Barcelonalta – , mutta myös monet muut huippurikkaat seurat olisivat mielellään ottaneet 21-vuotiaan tähden riveihinsä.

– Neymar on sellainen pelaaja, jota olemme etsineet. Olemme kysyneet häntä tänne jo kaksi ja puoli vuotta. Jos hän olisi halunnut rahaa, olisi hän ottanut jonkun toisen tarjouksen vastaan. Hän valitsi meidät koska uskoo sopeutavansa hyvin pelityyliimme.

– Kaikki tietävät hänen kykynsä. Jos sanotaankin, että hän on YouTube-pelaaja, johtuu se upeista peleistä ja maaleista. Nyt meillä on entistä enemmän vaihtoehtoja voittamiseen. Nyt meidän tehtävämme yhdistää pelaajat parhaalla mahdollisella tavalla.