Chelsea ja Benfica janoavat Eurooppa-liigan voittoa: ”Se on 50-50”

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Chelsea ja Benfica selvittivät torstaina tiensä Eurooppa-liigan finaaliin. Molemmat joukkueet voittivat otteluparien toiset osaottelut maalein 3-1.

Chelsea kukisti FC Baselin yhteismaalein 5-2. Joukkueen keskikenttäpelaaja Ramires haluaa nyt finaalipaikan varmistuttua lontoolaisseuran palkintokaappiin täytettä, vaikka vastaan astelee miehen entinen seura.

– Työskentelemme ankarasti sen eteen, että voimme voittaa titteleitä. Olemme nyt finaalissa ja kohtaamme vastustajan, jonka tiedämme. Me kohtasimme Benfican kahdesti Mestarien liigassa viime kaudella, ja ne olivat vaikeita pelejä, Ramires pohti Uefan verkkosivuilla.

– Olen kannattanut Benficaa läpi kilpailun, mutta kentällä annan totta kai kaikkeni Chelsealle. Minulla on paljon kiintymystä Benficaa kohtaan. Se on erityinen tunne, mutta pelaamme voittaaksemme, Ramires jatkoi.

”Ihana tilanne”

Benfica joutui sen sijaan tiukemmalle turkkilaista Fenerbahcea vastaan. Turkkilaisryhmä oli voittanut ensimmäisen osan kotonaan, mutta yhteismaalit 3-2 riittivät Benficalle loppuottelupaikkaan.

Benfican keskikenttäpelaaja Enzo Perezille finaalipaikka maistui makealta.

– Tämä on ihana tilanne olla ja on mukava tuottaa iloa faneille, mutta emme ole voittaneet vielä mitään. Se on 50-50. Finaalissa ei ole suosikkeja, Perez pohti.

Eurooppa-liigan finaali pelataan Amsterdamissa 15. toukokuuta.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!