Huuhkajien johto ei kestänyt loppuun asti Valko-Venäjän vieraana MM-karsintaottelussa Gomelissa. Ottelu päättyi lukemiin 1-1.

Suomi siirtyi kamppailussa johtoon 23. minuutilla Teemu Pukin osumalla. Suomalaiskärjen rangaistusalueen reunalta lähtenyt laukaus osui puolustajaan ja yllätti isäntien maalivahdin.

Huuhkajien johto näytti kestävän loppuun asti, kunnes 85. minuutilla isännät rokottivat. Dimitri Verhovtsov nousi vapaapotkussa korkeimmalle ja puski pallon Niki Mäenpään taakse.

Huuhkajilla oli vielä pelin lopussa paikat ratkaista peli. Roman Eremenko laukoi kerran vaarallisesti kaukaa, mutta ylärima pelasti kotijoukkueen. Lisäksi Suomella oli muutama puolittainen maalintekopaikka, mutta tulostaululle asti yritykset eivät konkretisoituneet.

Voiton myötä Huuhkajat nousee I-lohkossa kuuteen pisteeseen. Suomi on lohkossa kolmantena Ranskan (10 pistettä) ja Espanjan (11 pistettä) perässä.